هلند

شرایط درخواست ویزای بلند مدت  از کشور هلند 

متقاضی باید حداقل یک ویزای شنگن کوتاه مدت داشته باشد

تهیه بیمه نامه مسافرتی 30.000 یورو به عهده متقاضی توسط موسسه نصر جاوید ویرا می باشد.

حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اولین سفر اروپایی باید در کشور هلند بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.

 تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.

همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.

 

مــدارک لازم بــرای ویزای هلند:

تمامی مدارک فارسی باید ترجمه رسمی انگلیسی داشته باشد

1.  اصل پاسپورت جدید و قدیم ( اعتبار پاسپورت جدید باید حداقل 3 ماه از طول مدت درخواستی مثلا 3 یا 4 سال بیشتر باشد ، در غیر این صورت باید پاسپورت تعویض گردد . پاسپورت نیز باید امضاء شده باشد)

فتوکپی از صفحات 9-1 (گذرنامه های قبلی) یا 5-1 (گذرنامه های جدید) و ویزاهای 3 سال گذشته به علاوه یکسری کپی از صفحات مشخصات و اعتباری برای بخش فروش

2. اصل فرم ویزا با امضا توسط مسافر

برای افراد همراه (همسر و فرزندان) باید فرم ویزای جداگانه با امضا فرستاده شود

تکمیل فرم مشخصات فردی ( به طور کامل)

3. دو قطعه عکس 3.5 در 4 رنگی زمینه سفید از رو به رو که کمتر از شش ماه پیش گرفته شده باشد

4.ترجمه انگلیسی فتوکپی شناسنامه صفحه ، 2-1

5. ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی، گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل، گوهی بازنشستگی،...

در گواهی اشتغال به کار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکز شده باشد

کسانی که فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه با مهر و امضا الزامی است

برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است

برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی الزامی است

6.گواهی مدت مرخصی

7.پرینت انگلیسی حساب تجاری 3 ماه اخیر با گردش کار بالا با مهر و امضاء (توسط بانک)

8. ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر ( تمام صفحات)

9. برنامه سفر و رزرو هتل به همراه کپی

10. بیمه نامه مسافرتی با حداقل سقف پوشش 30000 یورو

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

Last modification: پنج شنبه 27 ارديبهشت 1397
برچسب ها : ویزا هلند